Callaway is al ruim dertig jaar een leverancier van hoogwaardige golfclubs. Zowel op de Tour als voor de beginners. Natuurlijk vind u bij Golf USA dit merk goed vertegenwoordigd.

In onze winkel hanteren wij de adviesverkoopprijzen van de fabrikant. Onze vaste klanten krijgen 10% korting. We verkopen niet via een webshop. Het contact met onze groeiende klantenkring is ouderwets, in onze winkel en met (als u en wij er tijd voor hebben) een kopje koffie.

Op dit moment hebben wij:

Callaway Mavrik

De Callaway Mavrik is de nieuwste telg van de familie. De Mavrik is verkrijgbaar in meerdere variaties. De Mavrik, De Mavrik Max en de Mavrik Sub Zero. Iedere van deze modellen biedt een zekere vergevingsgezindheid die geschikt is voor bepaalde handicap-categorieƫn. Een goed advies kan behulpzaam zijn bij het bepalen van de keuze. Vanzelfsprekend kunt u bij ons een fitting-afspraak inplannen voor de Mavrik. Bel ons op 033-49 44 194.

De Epic Flash draait alweer een jaartje mee in het assortiment. De Epic Flash is een heerlijk soepele club. Natuurlijk verkrijgbaar in Drivers, Fairwaywoods en hybrides. Callaway heeft in deze serie ook de Heavenwood en de Divine Nine! Fairwaywoods met meer loft!