Onze Corona-status

Golfbanen weer open, wij ook weer open.

Nu de golfbanen weer open zijn wordt het ook weer drukker in de winkel. Omdat het gevaar van een nieuwe golf besmettingen op de loer ligt willen we onze dienstverlening optimaliseren en het risico voor onze bezoekers, en voor onszelf, minimaliseren. Onze vrienden van een bekende supermarktketen hebben een uitstekende regeling die wij graag overnemen. Bij de ingang van onze winkel ziet u een bakje met tee’s liggen. Iedere persoon die de winkel in wil moet een tee uit het bakje nemen. Als er geen tee’s meer in het bakje liggen dan betekent dit dat we het maximaal aantal bezoekers binnen hebben en vragen we u om te wachten tot een van de bezoekers naar buiten is en zijn tee weer terug in het bakje heeft gelegd (na de tee te hebben ontsmet uiteraard). Alleen op deze manier voorkomen we dat er teveel klanten tegelijk in de winkel zijn.

Daarnaast blijven we op afspraak werken. Wilt u ons bezoeken dan vragen we u om van tevoren een afspraak te maken. Hiermee geeft u ons de gelegenheid om de bezoeken een beetje te spreiden. Dit komt u en ons ten goede. Uiteindelijk moeten we dit samen doen!

In de winkel vragen we u vriendelijk om de toeristische route te volgen die we dinsdag in onze winkel gaan aanbrengen. Net als in de supermarkt hopen we dat u onze andere bezoekers de ruimte geeft en zodoende ook uzelf. Voor het afrekenen van de artikelen die u wilt aanschaffen stellen wij het op prijs als u wilt pinnen om zo veel mogelijk contactloos te kunnen blijven werken.

Bij de ingang staat desinfecterende gel. Wij stellen het op prijs als u deze bij het betreden van de winkel wilt gebruiken om uw handen te ontsmetten.

De openingstijden zullen dinsdag 19 Mei en woensdag 20 Mei nog vanaf 13:00 tot 18:00 uur zijn. Op Hemelvaartsdag zijn wij gesloten. Vanaf 22 Mei gaan we weer terug naar onze reguliere openingstijden die u elders op onze website aantreft.

We vragen u vriendelijk, doch dringend, om uw bezoek van tevoren aan te kondigen door telefonisch of per mail een afspraak te maken. (033-4944 194 of info@golfusaleusden.nl) Op die manier kunnen wij de bezoeken zodanig plannen dat we met zo min mogelijk personen tegelijk in de winkel staan.

U bent dus nog steeds van harte welkom! En als we bij uw bezoek een beetje afstandelijk lijken dan is dat om de aanbevelingen van het RIVM in acht te nemen!!

Leave Comment