Onze Corona-status

Aanpassingen December 2020.

Helaas blijkt het niet afdoende om een intelligente lockdown af te roepen. Dit vereist immers ook intelligentie. Het schiet daarin blijkbaar toch iets tekort want de besmettingen liepen alweer op. Inmiddels hebben veel Nederlanders, direct of indirect, al kennis gemaakt met het virus. De maatregelen om de besmettingsgraad terug te dringen raken velen van ons. Ook u merkt dit op de golfbaan. Flights van vier kan al nergens meer en een drankje na afloop is al heel lang een probleem.

Ook bij ons zit de voordeur nu dicht. De telefoonlijnen doen het echter nog prima en ook ons Internet werkt naar behoren. Langs deze wegen willen we dna ook onze diensten aan iedereen blijven aanbieden. U kunt ons altijd even bellen op 033-4944194, tijdens onze gewone openingsuren, of mailen via info@golfusaleusden.nl. Ook via whatsapp kunt u ons bereiken (telefoon nummer van Bob is 0625090115). Heeft u vragen dan helpen we u graag. Wilt u iets bestellen dan brengen we het graag bij u langs (binnen de regio Leusden/Amersfoort/Nijkerk/Barneveld doen wij dat gratis).

Verder gaan we met enige regelmaat nog wat aanbiedingen op onze Facebookpagina en Instagrampagina plaatsen en we gaan ons best doen om deze aanbiedingen ook via de site te laten zien.

De verplichte sluiting geeft ons echter wel de gelegenheid om een paar dagen eerder al dicht te gaan. De winkel is dit jaar gesloten vanaf 20 december tot en met 4 januari. Wij wensen nu alvast iedereen een heel fijn Kerstfeest toe (ook al is het met een klein gezelschap) en een spetterende jaarswisseling maar dan zonder de spetters van het vuurwerk!

In 2021 staan we natuurlijk weer voor u klaar met de toewijding die u van ons gewend bent! Blijf Gezond!!

Leave Comment