Onze Website….

Wat hebben wij een waardeloze website. Zoals jullie kunnen zien zijn we niet goed in het bijhouden van onze website. Gelukkig zijn we beter in custom fitting. We hebben meer dan dertig jaar ervaring in het aanmeten van golfsets voor beginnende én gevorderde golfers. Daarnaast hebben we ook al meer dan dertig jaar ervaring als PGA Professional dus kijken we ook verder dan alleen maar het materiaal. Uiteindelijk is het onze uitdaging om te zorgen dat jullie spelplezier alleen maar toeneemt. en daar besteden we veel tijd aan. Zoveel tijd dat de website daar onder te lijden heeft.

Op onze website vinden jullie slecht onderhouden links naar merken die we voeren. Het zou te ver gaan om te stellen dat we alles in de winkel hebben maar een uitgebreid assortiment hebben we zeker. En natuurlijk horen daar merken als Titleist, FootJoy, Mizuno, Ping, Callaway, Cobra en Taylor Made bij. Ook de kleding en accessoires zijn bij ons goed vertegenwoordigd. Merken als Alberto, BackTee, Under Armour, FootJoy, Daily’s , Mizuno, Ping en Röhnisch hebben we in onze winkel. We nodigen jullie daarom van harte uit om een afspraak te maken om een custom fitting af te spreken of om de winkel binnen te lopen om onze kleding te passen en te profiteren van onze regelmatige aanbiedingen.

In onze nieuwsbrief houden we jullie beter op de hoogte dan via de website. Meld je daarom nu aan voor onze nieuwsbrief, dan hoef je nooit meer op onze website te kijken!

We zijn wel bezig om het shoppen vanuit de luie stoel makkelijker te maken. We hopen volgend jaar met een webshop te beginnen waarin een grote keus aan golfartikelen wordt aangeboden. Via de nieuwsbrief zullen we jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Veel Golfplezier!

Michiel en Bob

Golf USA HR

Leave Comment