Sinds 15 mei…..

Sinds 15 mei is het ongelooflijk druk geweest in de winkel. We kunnen goed merken dat de golfbanen weer open zijn en dat veel golfers dit jaar hebben besloten om in plaats van een buitenlandse vakantie dan maar veel rondjes in eigen land te lopen. En waarom niet? Nederland kent zoveel mooie banen!!

De drukte in de winkel zorgt soms even voor wat problemen omdat Michiel en ik het niet altijd aankunnen. Daarnaast merken we dat de Corona-kolom voor de winkel wel goed gebruikt wordt. In het algemeen mogen we niet klagen dus. In Nederland merken we wel dat de zorg voor elkaar weer een beetje tanende is. Het afstand houden en elkaar even de ruimte geven is steeds minder aan de orde van de dag.

Om die reden stellen we het nog steeds op prijs als u wilt bellen om een afspraak te maken. Voor schoenen, clubs, tassen… alles waar u advies bij nodig heeft, zodat wij onze taakverdeling erop af kunnen stemmen.

Wij zijn ontzettend blij met de vele klanten die ons bezoeken en we willen graag dat dit veilig gebeurt, voor uzelf, voor onze andere klanten en natuurlijk voor onszelf. Wij zijn dankbaar als u zich aan onze regeltjes, ingegeven door het RIVM, wilt houden!

Leave Comment