Een nieuw seizoen staat voor de deur!

Gelukkig is voor onze winkel de business as usual-regel weer van toepassing. onze openingstijden zijn weer als vanouds en we zien u graag in onze winkel. Dit kan geheel zonder afspraak (alleen voor clubfitting wel graag een afspraak maken) maar nog niet zonder mondkapje. ook hebben wij de alcoholfles bij de deur staan voor wie de handen nog even wil ontsmetten.

Helaas staat er nog meer voor de deur…

In verband met een verbouwing in één van de panden naast ons staat er tijdelijk een container en een afzetting voor uw bescherming en om het gebied waarop de bouwvakkers mikken met de afvalprodukten wat groter te maken. Helaas betekent dit dat we ook wat minder parkeergelegenheid hebben en bestaat de kans dat u niet voor de deur kunt parkeren. Nou is er om de hoek, voor de Kringloop en bij het schooltje achter de kringloop een hele grote parkeerplaats dus in principe is er altijd wel ruimte. Bovendien is een kleine wandeling (ca. 100 meter) wel zo gezond. We weten niet hoelang deze belemmering blijft staan maar we vertrouwen op uw geduld en medewerking.

En er moet nog een en ander de deur uit!

Maar verder gaat het goed. We zien het komend jaar dan ook met vertrouwen tegemoet. En we beginnen met een stukje opruiming in Februari. Het is nog niet echt de koude winter geworden waar we misschien een elfstedentocht in hadden kunnen zien. Onze winterkleding gaat dus in de opruiming. We hebben in de periode van 1 t/m 14 februari de

STAPELKORTING.

Dat betekent dat de kortingen oplopen naarmate je meer artikelen wil aanschaffen. Op het eerste artikel geven wij 20% korting in plaats van de 10% vaste klantenkorting die u van ons gewend bent. Maar het leukste komt nog! Op het tweede artikel krijgt u 30% korting en op het derde artikel maar liefst 40% korting! Uiteraard wordt de volgorde van de artikelen op prijs gebaseerd. Het duurste artikel is uw eerste etc. Wij moeten de huur immers ook betalen.

Leave Comment