Over Alles:

We beginnen met een kleine update over de Corona-situatie… Wij gaan om 18:00 ‘s-avonds dicht omdat er dan niemand meer naar binnen mag. Nou bent u dat van ons waarschijnlijk al wel gewend maar het is toch maar even dat je het weet! (op zaterdag al om 17:00 uur!)

In de winkel dragen we het masker, met uitzondering van Michiel, want hij krijgt daar hoofdpijn van. Nou heeft hij ook een briefje van zijn moeder daarvoor (en van zijn dokter) dus ik vind het goed.

Als u geen briefje heeft van uw moeder of dokter dan stellen we het zeer op prijs als u ook een mondkapje wilt dragen. De anderhalve meter afstand moet geen al te groot probleem opleveren. U kunt uw handen nog steeds bij de entrée even ontsmetten door op de fles met alcohol te drukken (niet geschikt voor consumptie).

In de winkel treft u nu een grote sortering van allerlei winterse kledij aan. Mock-shirts, mid-layers, lined sweaters, jassen, winterschoeisel en bijvoorbeeld ook draagtassen in allerlei maten. U bent van harte welkom om binnen te komen kijken. Als u op Facebook en Instagram ons account volgt (of onze nieuwsbrief leest) dan weet u al dat we tot 30 november op alle winterkleding 20% korting geven! U kunt er dus warm bij zitten deze winter!!

Ons Facebook- en Instagram account staat onder nieuw management en dat betekent dat het wat vaker en beter gebruikt gaat worden om contact met onze klanten/vrienden te houden. Als u ons wilt volgen kunt u ons bij beiden vinden onder Golf USA Leusden.

We zien u graag bij ons in de winkel!

Leave Comment