Fijn dat u hier bent aangekomen!

Golf is een van de hardst groeiende sporten in Nederland. Ongetwijfeld is dit een gevolg van de diverse maatregelen. Het afgelopen jaar hebben we gemerkt dat het ook drukker dan normaal is geweest in onze winkel. Natuurlijk zijn we dankbaar voor deze ontwikkelingen. Het levert in onze branche alleen wel de nodige lange levertijden op. Versterkt door de Brexit merken we dat voorraden bij onze leveranciers heel dun zijn en voorlopig ook zullen blijven. Daardoor zijn we niet altijd in staat om u heel snel van de gewenste artikelen te voorzien. Maar we blijven ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen.

Golf USA heeft geen heel spannende website. Zo zetten we vrijwel nergens prijzen bij. Niet alleen zijn we vaak de goedkoopste door onze vast klantenkorting, maar we willen namelijk niet verkopen via een webshop. We zien onze klanten graag persoonlijk in de winkel waar we ze van het beste advies kunnen voorzien.

Onder het genot van een kopje koffie bespreken we dan hoe we uw golfspel kunnen helpen. En hopelijk bent u daarna ook een van onze tevreden klanten en ambassadeur voor onze winkel.

Als u plannen hebt om bij ons te komen kijken, naar bijvoorbeeld nieuwe golfclubs, dan raden we u aan om van tevoren even te bellen. Dan reserveren we een plekje voor u in onze steeds vollere agenda. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 033-49 44 194.

We zien u graag in Leusden!

Leave Comment