Fijn dat u hier bent aangekomen!

Golf is een van de meest beoefende sporten in Nederland. De Nederlandse Golffederatie is de derde grootste sportbond in Nederland. Steeds meer golfers van alle leeftijden zijn regelmatig op de golfbaan te vinden. Op de banen zelf geeft dat natuurlijk meer druk op de beschikbare starttijden maar ook wij merken dat het steeds drukker wordt in de winkel.

Wij spelen daarop in en ons team staat u met raad en daad bij om uw materiaal zo optimaal mogelijk samen te stellen.

Golf USA heeft geen heel spannende website. Zo zetten we vrijwel nergens prijzen bij. Niet alleen zijn we vaak de goedkoopste door onze vaste klantenkorting, maar we willen namelijk niet verkopen via een webshop. We zien onze klanten graag persoonlijk in de winkel waar we ze van het beste advies kunnen voorzien.

Onder het genot van een kopje koffie bespreken we dan hoe we uw golfspel kunnen helpen. En hopelijk bent u daarna ook een van onze tevreden klanten en ambassadeur voor onze winkel.

Als u plannen hebt om bij ons te komen kijken, naar bijvoorbeeld nieuwe golfclubs, dan raden we u aan om van tevoren even te bellen. Dan reserveren we een plekje voor u in onze steeds vollere agenda. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 033-49 44 194. Voor alle andere artikelen kunt u gewoon bij ons binnenlopen. Kijk even op onze pagina openingstijden om niet voor een dichte deur te staan!

We zien u graag in Leusden!


Indoor Putting green

Leave Comment