Mizuno heeft de laatste jaren de boventoon gevoerd bij het ontwerp van ijzers. Onlangs heeft Mizuno de plek weer ingenomen die het merk verdient: Bovenaan de lijst met meest gewilde golfclubs! Het ambacht om staal zò te smeden hebben ze in Japan tot kunst verheven. Alle ijzers van Mizuno kenmerken zich door een subliem gevoel wat onder andere gecreëerd wordt door de smeedkunst en ook door bijvoorbeeld een laagje koper onder het chroom toe te voegen.


Nieuw voor 2023 is de Mizuno JPX923 serie. Deze is nu bij ons op voorraad en deze kunt u uiteraard ook testen, maak een afspraak voor een persoonlijke fitting.In 2022 voegt Mizuno weer een nieuwe serie toe ter vervanging van de MP20 serie. Qua naam en styling grijpt Mizuno nu terug op de ooit toonaangevende Mizuno Pro serie. Hieronder een weergave van de 221, de 223 en de 225 serie.

Natuurlijk zijn deze nieuwe clubhoofden te testen bij ons in de winkel!

Met de ST-X en de ST-Z heeft Mizuno nieuwe Drivers en Fairwaywoods. En natuurlijk kunt u alle ijzers en Houten bij ons testen! Maak een afspraak (033-49 44 194) en we nemen ruimschoots de tijd om uw swing op te meten en te zien welke clubs er het beste voldoen!

De nieuwe lijn komt er aan!

Mizuno heeft in 2020 ook een nieuwe lijn putters uitgebracht die stuk voor stuk het gevoel van de ijzers evenaren. Deze putters blijven nog in ons assortiment. In drie verschillende modellen en in drie verschillende uitvoeringen. Het mizunoblauw past bij jou!

In onze winkel hanteren wij de adviesverkoopprijzen van de fabrikant. We verkopen niet via een webshop. Het contact met onze groeiende klantenkring is ouderwets, in onze winkel en met (als u en wij er tijd voor hebben) een kopje koffie.