Mizuno heeft de laatste jaren de boventoon gevoerd bij het ontwerp van ijzers. Geholpen door Brooks Koepka (of heeft Mizuno Brooks Koepka geholpen?) heeft Mizuno de plek weer ingenomen die het merk verdient. Bovenaan de lijst met meest gewilde golfclubs! Het ambacht om staal zò te smeden hebben ze in Japan tot kunst verheven. Alle ijzers van Mizuno kenmerken zich door een subliem gevoel wat onder andere gecreëerd wordt door de smeedkunst en ook door bijvoorbeeld een laagje koper onder het chroom toe te voegen.

Met de ST-X en de ST-Z heeft Mizuno nieuwe Drivers en Fairwaywoods. Ze zijn nog niet op de markt maar komen snel! En natuurlijk kunt u alle ijzers en Houten bij ons testen! Maak een afspraak (033-49 44 194) en we nemen ruimschoots de tijd om uw swing op te meten en te zien welke clubs er het beste voldoen!

De nieuwe lijn komt er aan!

Mizuno heeft in 2020 ook een nieuwe lijn putters uitgebracht die stuk voor stuk het gevoel van de ijzers evenaren. In drie verschillende modellen en in drie verschillende uitvoeringen. Het mizunoblauw past bij jou!

In onze winkel hanteren wij de adviesverkoopprijzen van de fabrikant. Onze vaste klanten krijgen 10% korting. We verkopen niet via een webshop. Het contact met onze groeiende klantenkring is ouderwets, in onze winkel en met (als u en wij er tijd voor hebben) een kopje koffie.