Titleist is al heel erg lang toonaangevend met de ontwerpen van haar golfclubs.

In 2023 heeft Titleist de nieuwe T-serie voorzien van een aantal verbeteringen.

Het gaat om kleine verbeteringen, want de T100 is al heel lang de meest gespeelde ijzer op de professionele tours. Spelers als Jordan Spieth, Cameron Smith, Justin Thomas, Max Homa, Will Zalatoris, Sungjae Im en Tom Kim hebben T100 in hun tas zitten.

Het doel van Titleist is om iedere golfer op drie domeinen te helpen: afstandscontrole, spreiding en de landingshoek. Ook met de nieuwe lijn wordt het combineren van de verschillende modellen aangemoedigd. Sterker, 80% van de tourspelers hebben een ‘combo’ set bestaande uit twee of meer verschillende modellen uit de T-Series. Bijvoorbeeld door de T100 in de lange ijzers (3 of 4) te vervangen voor een T200. Of een CB voor een T100. Alles is mogelijk, en als zelfs de tourpro wat hulp kan gebruiken…

Nieuwsgierig geworden?

Natuurlijk hebben we deze ijzers in onze winkel voor u ter beschikking. Maak voor een fitting even een afspraak zodat we u onze onverdeelde aandacht kunnen geven en u van een passend advies kunnen voorzien. Dit doen we helemaal gratis! (033-49 44 194)

Titleist T serie

Ook bij de Drivers en Fairwaywoods is Titleist geen onbekende.

De Titleist TSR2 Driver is de perfecte combinatie van snelheid en stabiliteit voor maximale afstand bij zowel on- als off-centre contact, nu in een door spelers geprefereerde vorm. Voor spelers die contact maken over het hele oppervlak van het slagvlak, combineert hij Titleist’s belangrijkste CG-verschuiving met een nieuw Multi-Plateau VFT slagvlak om de snelheid over het hele slagvlak te verhogen. Dit alles binnen een schonere, verfijnde vorm die de speler volledig vertrouwen geeft.

Meer snelheid betekent meer afstand, en de nieuwe vorm van de TSR2 is verfijnd om hem zo snel mogelijk door de lucht te laten gaan. De herontworpen teenvorm verbetert ook het zicht voor een betere kijk op het adres. De nieuwe multi-plateau VFT constructie aanpak bouwt het slagvlak naar binnen, laag voor laag, om bijna constante CT over het hele slagvlak te creëren. Met andere woorden, het produceert verbazingwekkende vergevingsgezindheid en balsnelheid bij elke slag, zuiver of verkeerd geslagen.

Het zwaartepunt speelt een sleutelrol in zowel snelheid als vergevingsgezindheid. Voor de TSR2 is het zwaartepunt zowel lager als meer naar voren verplaatst om de balsnelheid te verhogen en de lancering en spin te verbeteren. Een driver die beter past, presteert beter. Het SureFit systeem geeft een fitter de flexibiliteit om de prestaties van de TSR2 perfect af te stemmen op de behoeften van elke individuele speler, zodat je zuiverder en consistenter contact kunt maken.

De aangeboden shafts voor TSR vertegenwoordigen een complete reeks van high-performance opties van Tour-trusted fabrikanten. Elke speler en elk swingprofiel kan worden aangepast aan een ideale match. Vervaardigd door Graphite Design, maken de premium shafts gebruik van exclusieve koolstofvezels en andere geavanceerde materialen om een elite dynamiek te produceren. Spelers kunnen kiezen uit drie verschillende lanceer- en spinprofielen om hun balvlucht te optimaliseren.


In onze winkel hanteren wij de adviesverkoopprijzen van de fabrikant. We verkopen niet via een webshop. Het contact met onze groeiende klantenkring is ouderwets, in onze winkel en met (als u en wij er tijd voor hebben) een kopje koffie.