Triple Track kon u vorig jaar al ervaren met de ERC-golfballen van Callaway en ook de Chrome-soft had de drie strepen. De Triple Track putters sluiten naadloos aan en vergemakkelijken het oplijnen op de greens.

Stroke-Lab is onder andere de naam voor de speciale shaft die Callaway op veel putters gebruikt. Door heel veel gewicht te besparen kan het gewicht in de grip en in de kop van de putter worden verdeeld waardoor meer vergevingsgezindheid wordt verkregen. Maar Stroke-Lab is ook de verzamelnaam voor een serie van ongeveer twaalf putters die allemaal met de precisie van Callaway zjin ontworpen. Niet voor niets voert Callaway met de Odyssey putters al jaren het klassement aan van meest gebruikte putters op alle professionele golf-tours.

White Hot

De modellen die u in de Stroke-Lab familie ziet zijn ook bijna allemaal te verkrijgen in de White Hot uitvoering. Dit is een wat goedkopere uitvoering zodat Callaway in iedere prijscategorie een geweldige keus biedt.

In onze winkel hanteren wij de adviesverkoopprijzen van de fabrikant. We verkopen niet via een webshop. Het contact met onze groeiende klantenkring is ouderwets, in onze winkel en met (als u en wij er tijd voor hebben) een kopje koffie.