Positief nieuws voor Wilson fans.

2023 is het introductiejaar van de nieuwe Wilson Dynapower. De oudere Wilson fans weten misschien nog wel dat de DynaPower serienaam er één is met een lange, succesvolle historie, waar we hier nu niet op in zullen gaan, maar vraag hier gerust naar in de winkel.

De Wilson Staff DynaPower Fairway Woods 2023 vallen zeker niet uit de toon als je het niveau van afwerking en het materiaalgebruik vergelijkt met de verrassend mooie Wilson Staff DynaPower drivers. Deze fraaie collectie fairway woods hebben een goed geslaagde Premium ‘look & feel’ en zijn ontwikkeld waarbij Wilson het prijsniveau wat lager houdt dan de rest van de A-merken.

Met de hybride clubs uit deze serie van 2023 is er een prima combinatie te maken met de bijpassende drivers. Kijkend naar het technische platform van de high-tech drivers uit deze serie zijn er veel overeenkomsten te zien. Zo zorgt een enorme sweetspot voor veel vergevingsgezindheid, ook als je de bal niet helemaal centraal op het clubface raakt. Dit wordt veroorzaakt door o.a. de Wilson PKR2 Dynamic Face Thickness Innovatie wat inhoudt dat met een slagvlak in variabele dikte de balsnelheid wordt gemaximaliseerd zonder vergevingsgezindheid en stabiliteit in te leveren. Ook is de balvluchthoogte wat hoger gehouden door het meeste gewicht achterin het clubhoofd te positioneren. Zo ontstaat ook nog wat meer marge om niet exact zuiver te moeten raken om de bal recht te houden.

Wilt u deze clubs testen? Maak dan een afspraak voor een personal fitting. De koffie staat klaar!


We hebben sinds 2022 ook het merk Wilson Staff in de winkel.