TaylorMade heeft voor 2021 de SIM-lijn compleet vernieuwd. De SIM-2 Driver en Fairwaywoods vervangen de oude SIM-versie. en TayloMade heeft op een aparte manier gespeeld met het zwaartepunt van dit model. TaylorMade levert al jaren een van de beste drivers op de tour. U kunt een afspraak maken om te zien hoeveel verbetering deze vondst voor uw drives betekent. (033-49 44 194)

De beste Drivers door de jaren heen…

TayloMade heeft opnieuw op een aparte manier gespeeld met het zwaartepunt van dit model. U kunt een afspraak maken om te zien hoeveel verbetering deze vondst voor uw drives betekent. (033-49 44 194)

Ook de ijzers van TaylorMade kennen weer een bijzonder ontwerp. Verrassend vergevingsgezind terwijl de sterke loft voor mooie afstand zorgt. Met de juiste keuze voor de shaft behouden deze clubs toch de balvluchthoogte waardoor afstandwinst eigenlijk vanzelfsprekend is.

In onze winkel hanteren wij de adviesverkoopprijzen van de fabrikant. We verkopen niet via een webshop. Het contact met onze groeiende klantenkring is ouderwets, in onze winkel en met (als u en wij er tijd voor hebben) een kopje koffie.