In 2023 heeft TaylorMade de Stealth-2 serie geïntroduceerd.

Ze hebben aan de Stealth-2 serie golfclubs nog veel meer Carbon toegevoegd dan voorheen. Hierdoor kunnen hun engineers de gewichtsverdeling in het clubhoofd nog beter maken zodat door een betere controle en stabiliteit in de clubs golf nog leuker wordt. Krachtiger en toegankelijker zijn deze TaylorMade Stealth-2 HD Hybrides, super handelbaar en zeer vergevingsgezind.

TaylorMade maakt in de Stealth-2 serie drie verschillende hybride clubs om het iedereen naar hun zin te kunnen maken. Het eenvoudigst hanteerbare model van deze 3 is de Stealth-2 HD met zijn hogere loft, hogere balvlucht en balanssetting om gemakkelijker een Draw te kunnen slaan. De ‘gewone Stealth-2 hybride clubs laten door lagere lofts een wat lagere balvlucht laten zien waarbij de vlucht neutraal is (niet ‘Draw-promoted’). Deze twee hybride clubs zijn maximaal vergevingsgezind. De derde is de Stealth-2 Plus hybride. Deze versie heeft handige loft verstelbaarheid en een neutrale, wat vlakkere balvlucht. 


Dat er elk seizoen een beetje wordt geschaafd aan het design en de specificaties, zijn we inmiddels wel gewend. Met de Stealth-2 serie clubs zie je lang niet alle veranderingen maar het is behoorlijk drastisch.  Duidelijk merkbaar is de toename in Carbon in het clubhoofd met meer stabiliteit, een lager zwaartepunt en dus meer vergevingsgezindheid én een betere balans tot gevolg. De verbeterde V-Steel Sole zorgt voor nog minder weerstand met de ondergrond en dus meer clubsnelheid. De Twist Face techniek, waardoor onzuiver geraakte ballen minder afzwaaien, is ook verbeterd. Dat brengt de vergevingsgezindheid, samen met het Thru-Slot SpeedPocket design, naar een niveau dat hoger ligt dan voorheen. Ook het sterk maar dunne clubface / raakvlak geeft meer balsnelheid en heeft een grotere sweetspot dit seizoen. Al met al een fijne alleskunner voor iedere golfer.

U kunt een afspraak maken om te zien hoeveel verbetering deze vondst voor uw drives betekent. (033-49 44 194)


Hieronder een afbeelding van de TaylorMade drivers door de jaren heen….!

De beste Drivers door de jaren heen…

In onze winkel hanteren wij de adviesverkoopprijzen van de fabrikant. We verkopen niet via een webshop. Het contact met onze groeiende klantenkring is ouderwets, in onze winkel en met (als u en wij er tijd voor hebben) een kopje koffie.