Fijn dat u hier bent aangekomen!

De laatste weken is het weer niet best geweest. Slecht voor het golfspel. Het goede nieuws is dat we de tijd die we anders op de golfbaan zouden lopen nu in onze website hebben gestoken. En die ziet er nu heel anders uit! Maar nog altijd is het beter om even in de winkel te komen kijken!

Golf USA heeft geen heel spannende website. Zo zetten we nergens prijzen bij. Niet alleen zijn we vaak de goedkoopste door onze vast klantenkorting, maar we willen namelijk niet verkopen via een webshop. We zien onze klanten graag persoonlijk in de winkel waar we ze van het beste advies kunnen voorzien.

Onder het genot van een kopje koffie bespreken we dan hoe we uw golfspel kunnen helpen. En hopelijk bent u daarna ook een van onze tevreden klanten en ambassadeur voor onze winkel.

Als u plannen hebt om bij ons te komen kijken, naar bijvoorbeeld nieuwe golfclubs, dan raden we u aan om van tevoren even te bellen. Dan reserveren we een plekje voor u in onze steeds vollere agenda. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 033-49 44 194.

We zien u graag in Leusden!

Leave Comment