In onze nieuwsbrief melden we onze speciale aanbiedingen. Maar we hebben in de winkel vrijwel altijd aanbiedingen voor u klaar staan van artikelen die uit de collecties gaan. Dit zijn extra voordelige aanbiedingen met kortingen oplopend tot 70%!!

We hebben de volgende aanbieding voor jullie in de winkel staan, zolang de voorraad strekt:

Actie geldig t/m 26 april 2024
Mizuno Comp en Elite handschoenen

Titleist Trufeel golfballen


BOB golfriemen

Cleveland golf paraplu

Zolang de voorraad strekt acties:

Aanbieding Garmin S12

Golfen in de regen!

Hoe natter hoe beter…..

Dat is hoe deze FJ raingrips handschoenen werken. De microvezel Suède palm wordt geactiveerd door vocht, zodat u de beste tractie krijgt terwijl de concurrentie deze begint te verliezen.

Ze zijn verkrijgbaar voor heren en dames, als enkel of als paar.

FJ Raingrips, onmisbaar wanneer je golft in de regen!

Golfen in de zon!


Hieronder is geen aanbieding of speciale maandactie maar misschien wel goed om te weten dat de House of Ord hoeden een uitstekende bescherming bieden tegen de felle zon, dus mocht je dit najaar of komende winter nog naar de zon gaan, deze hoeden hebben een UV bescherming van SPF50, zijn wasbaar en kreukbestendig, waardoor j ze dus gemakkelijk kunt meenemen in je koffer!


Starters aanbieding:

We hebben ze weer op voorraad! De beginnerssets van Skymax. Voor iedere beginner één van de beste opties om het golfspel mee te leren.

Deze halve set wordt geleverd met een extra Pitching wedge. Ook de standaard golftas die er normaal bijzit hebben wij vervangen voor een (veel) betere golftas. Vandaar de iets hogere prijs dan van veel andere aanbieders…. Nu € 349,99!

Deze sets worden op maat voor u in orde gemaakt.

Deze halve set bevat de volgende clubs: Houten 3, IJzers 5 – 7 – 9 – P – S – Putter en is incl. (betere) draagtas!


We hebben altijd aanbiedingen van artikelen die niet meer actueel zijn. Drivers of Fairwaywoods en Hybrides van de modellen die inmiddels weer vernieuwd zijn door de fabrikanten. Maar ook Golfschoenen en Kleding! Een bezoekje aan de winkel geeft je natuurlijk een beter overzicht.

Onze kledingaanbiedingen

Ook van de uitlopende modellen bij de schoenen hebben we modellen die niet uitlopen maar wel prima passen. OK, dit is een woordgrapje maar dat moet af en toe ook kunnen. Ga in de winkel op zoek naar de volgende kasten voor de aanbiedingen: De linkerkast biedt plaats aan de damesschoenen en rechts de herenschoenen.

Achterin de winkel staan de meeste golfclubs. Hier hebben we ook een aantal clubs die met forse kortingen weg kunnen. Misschien staat er iets voor u bij? We zullen alleen wel even moeten meten, want meten is weten of de club ook echt geschikt is voor u.

Via de telefoon (033 49 44 194) of E-mail (info@golfusaleusden.nl) kunt u ons bereiken om van deze aanbieding gebruik te maken, of kom gewoon naar de winkel! U bent van harte welkom!!

U bent welkom op de Hamersveldseweg 22 D in Leusden.