In onze nieuwsbrief melden we onze speciale aanbiedingen. Maar we hebben in de winkel vrijwel altijd aanbiedingen voor u klaar staan van artikelen die uit de collecties gaan. Dit zijn extra voordelige aanbiedingen met kortingen oplopend tot 70%!!

Maandaanbieding:

Nu het weer omslaat en we regelmatig koud en nat binnenkomen is het goed om een extra beschermlaagje aan te trekken.

Wat dacht u van deze aanbieding:

Het Mizuno Nexlite Flexjack is tot 31 december in de aanbieding. Het is een regenjack met een gegarandeerde waterdichtheid van twee jaar. Een superlicht en makkelijk draagbaar jack waarin je alle bewegingsvrijheid hebt door het elastische materiaal waarvan dit jack gemaakt is. Het jack is zowel geschikt voor dames als voor heren. Verkrijgbaar in drie kleuren. Nu van € 159,- met 20% korting voor € 124,-!

Via de telefoon (033 49 44 194) of E-mail (info@golfusaleusden.nl) kunt u ons bereiken om van deze aanbieding gebruik te maken, of kom gewoon naar de winkel! U bent van harte welkom!!

Maandaanbieding 1:

Maandaanbieding 2:

We hebben ze weer op voorraad! De beginnerssets van Skymax. Voor iedere beginner één van de beste opties om het golfspel mee te leren.

Deze halve set wordt geleverd met een extra Pitching wedge. Nu € 299,99! Deze sets worden op maat voor u in order gemaakt.

Doorlopende aanbieding:

Het hele jaar door hebben wij een vaste aanbieding. Op uw tweede dozijn golfballen, uw tweede golfhandschoen of uw tweede zakje tee’s krijgt u bij ons 50% korting. Supermarkt-voordeel bij de specialist!

We hebben altijd aanbiedingen van artikelen die niet meer actueel zijn. Drivers of Fairwaywoods en Hybrides van de modellen die inmiddels weer vernieuwd zijn door de fabrikanten. Maar ook Golfschoenen en Kleding! Een bezoekje aan de winkel geeft je natuurlijk een beter overzicht.

Onze kledingaanbiedingen

Ook van de uitlopende modellen bij de schoenen hebben we modellen die niet uitlopen maar wel prima passen. OK, dit is een woordgrapje maar dat moet af en toe ook kunnen. Ga in de winkel op zoek naar de volgende kasten voor de aanbiedingen: De rechtse kast biedt plaats aan de dames-schoenen en links de herenschoenen.

Achterin de winkel staan de meeste golfclubs. Hier hebben we ook een aantal clubs die met forse kortingen weg kunnen. Misschien staat er iets voor u bij? We zullen alleen wel even moeten meten, want meten is weten of de club ook echt geschikt is voor u.

U bent welkom op de Hamersveldseweg 22 D in Leusden.