Home (is where the heart is)

Ons tweede Home is op Facebook. Like ons om ons te volgen!

We hadden hier graag verteld dat na de afgelopen anderhalf jaar Corona-perikelen de business weer als usual is. Het lijkt erop dat we inmiddels weer ‘gewoon’ kunnen werken. Voor een clubfitting blijft het wel noodzakelijk om een afspraak te maken maar voor het overige kunt u weer gewoon tijdens openingstijden bij ons naar binnen wandelen.

Wat is er dan nog anders? Met name de sluitingen van de fabrieken in het Oosten en de Brexit laten hun sporen na in de golfmarkt. Zoals het er naar uitziet zullen de voorraden bij de leveranciers behoorlijk afnemen omdat de fabricage ernstig beperkt is. Dit geldt bijvoorbeeld voor golfballen en golfclubs. Daarnaast zijn door de toegenomen kosten voor transport (met name de containerprijzen zijn enorm gestegen) ook de adviesverkoopprijzen voor veel artikelen gestegen. Een klein voorbeeld is dat de transportkosten voor golftrolleys gestegen zijn van € 3,- per trolley naar € 25,- per trolley.

Wij proberen zo lang mogelijk de ‘oude’ prijzen vast te houden maar ook wij ontkomen er niet aan om deze prijswijzigingen door te voeren. Hoe eerder u bij ons langskomt voor uw wensen des te lager zijn de prijzen… 😉

U bent aangekomen op de Home-page van Golf USA Leusden. Op onze website proberen we u een zo compleet mogelijk beeld te geven van wat u in onze winkel kunt verwachten. We hebben meer dan 3000 artikelen op golfgebied op voorraad.

Wij hebben geen web-shop. Natuurlijk kunt u ons een e-mail sturen ( via info@golfusaleusden.nl) met daarin de artikelen die u wenst aan te schaffen en kunnen we deze bestelling voor u klaar leggen of aan u opsturen. We zien u liever in onze winkel om u een goed advies te geven over alle golfmaterialen.

Bij Golf USA geloven we in onze kwaliteit en vertrouwen we op onze adviezen. Als iemand tegen ons advies in toch een golfclub wil aanschaffen dan verkopen wij die dus niet. Uiteindelijk willen we dat iedere klant een ambassadeur is voor onze winkel, dus willen we dat uw spel er beter van wordt met de aankopen die u bij ons doet. Zodat u ons ook vol vertrouwen wil aanbevelen bij uw vrienden en kennissen.

Tot ziens op de Hamersveldseweg 22D in Leusden!