Home (is where the heart is)

Ons tweede Home is op Facebook. Like ons om ons te volgen!

Zoals iedereen merken wij ook dat de gevolgen van het Corona-virus ons beperken in het leveren van de service zoals u die van ons gewend bent. Misschien is het jammer dat we nu geen webwinkel hebben. Dat zou het voor u makkelijker maken om bij ons te bestellen. We vertrouwen erop dat we met persoonlijk contact toch een betere service kunnen verlenen. Natuurlijk kunt u wel via e-mail (info@golfusaleusden.nl)of via telefonisch contact (0334944194)een bestelling doorgeven waarna wij, in de regio Amersfoort/Leusden/Barneveld/Nijkerk, de bestelling keurig bij u af komen leveren. Zonder extra kosten natuurlijk want onze service blijft bijzonder!

U bent aangekomen op de Home-page van Golf USA Leusden. Op onze website proberen we u een zo compleet mogelijk beeld te geven van wat u in onze winkel kunt verwachten. We hebben meer dan 3000 artikelen op golfgebied op voorraad.

Wij hebben geen web-shop. Natuurlijk kunt u ons een e-mail sturen ( via info@golfusaleusden.nl) met daarin de artikelen die u wenst aan te schaffen en kunnen we deze bestelling voor u klaar leggen of aan u opsturen. We zien u liever in onze winkel om u een goed advies te geven over alle golfmaterialen.

Bij Golf USA geloven we in onze kwaliteit en vertrouwen we op onze adviezen. Als iemand tegen ons advies in toch een golfclub wil aanschaffen dan verkopen wij die dus niet. Uiteindelijk willen we dat iedere klant een ambassadeur is voor onze winkel, dus willen we dat uw spel er beter van wordt met de aankopen die u bij ons doet. Zodat u ons ook vol vertrouwen wil aanbevelen bij uw vrienden en kennissen.

Tot ziens op de Hamersveldseweg 22D in Leusden!