Vacature

We krijgen het steeds drukker in de winkel. Op zich een goed teken en we willen iedereen ook bedanken voor het vertrouwen… Alleen hebben we daar niets aan als we voor niemand meer tijd kunnen maken. We hebben dus sterk behoefte aan wat helpende handjes want er is genoeg werk aan (en in) de winkel!

Hieronder een plaatje om de vacature wat leuker onder de aandacht te brengen. De lijst met wat we zoeken is natuurlijk nog veel langer…

We zoeken iemand die een aanvulling is op ons team. In de winkel gaat het vooral om het ontvangen van onze klanten en helpen met het invullen van de wens van de klant.  Goed en eerlijk advies bij de aanschaf van de juiste golfkleding, schoenen en accessoires.

Ken je zo iemand dan stellen we het op prijs als je dit bericht door kan sturen.

Ben je zo iemand? Kom gewoon eens praten (graag op afspraak) om de mogelijkheden te bespreken!  (Mag via de App op 06 25 090 115) of mail bob.hesselmann@golfusaleusden.nl

We zoeken op korte termijn iemand die ons team zou kunnen versterken. In ieder geval voor dit seizoen en bij gebleken geschiktheid kunnen we erover nadenken om hier een permanent karakter aan te geven. 

Leave Comment